Hashøj Husflid byder velkommen

VELKOMMEN

TIL

SÆSONEN 2017/2018.

Så er det igen blevet tiden, hvor vi kan byde velkommen til en ny sæson. I har forhåbentlig alle haft en dejlig sommer. Men vi håber også, at I nu synes, at det kunne være rart at komme i gang med lidt håndarbejde/hobby igen.

Vi har i bestyrelsen prøvet at sammensætte dette års program – dels med medlemmernes ønske om aktiviteter – dels med at videreføre emneopdelingen som sidste år – så vi håber meget, at I vil tage godt imod de forskellige aktiviteter.

Igen i år vil vi gerne have en tilkendegivelse fra jer medlemmer om hvor vidt i ønsker at deltage i de forskellige aktiviteter. Dette vil være en stor hjælp til vores instruktører. Igen i år vil der ligeledes være instruktør på til opfølgningsaftnerne, så vi alle kan blive færdige med vores projekter.

For at deltage i foreningen, er det ikke et krav at man skal deltage i aktiviteterne, man er velkommen til at tage sit eget projekt med og sidde og hygge sig med de andre medlemmer.

Vi håber, at såvel gamle som nye medlemmer vil møde talstærkt op. Du skal ikke være ekspert indenfor håndarbejde/hobby for at deltage. Vi lægger stor vægt på, at vi har det rart med hinanden. Også det at vi kan give hinanden inspiration er noget som er rigtigt spændende.

På gensyn

VELKOMMEN